HortiHeroes Events

UPCOMING

HortiHeroes UnConference

 

Op 11 oktober organiseren we HortiHeroes UnConference, waarbij we ondernemers, experts, high potentials uit de Food & Flower industrie, studenten en techneuten samen brengen om om zoveel mogelijk van elkaar te leren.

Een UnConference bestaat uit een reeks korte, gerichte parallelle sessies, die door de deelnemers zelf worden georganiseerd en die samen op de dag zelf worden gepland om de agenda te vormen. Het is een kans om een scala aan onderwerpen in een intieme setting te ervaren, om nieuwe relaties te smeden en om te verbinden met ervaring en expertise waar je onmiddellijk van kunt profiteren, maar ook een leven lang mee gaan. Als je meer wil weten over hoe een unconference in zijn werk gaat, kijk dan hoe Source Summit of MeasureCamp het uitleggen.

 

Wie zijn erbij?

We hebben alvast een aantal aansprekende deelnemers uitgenodigd. Dit zijn mensen die het pad van ondernemerschap en innovatie hebben bewandeld en hun ervaringen delen. Deze ambassadeurs van de Unconference zijn erbij, nemen hun netwerk mee en zullen – afhankelijk van de vraag van de deelnemers – een sessie als spreker invullen:

 

Lance Legel – Co Founder & CEO 3co.ai

3co is een reality app voor het kopen van planten. Zij maken 3D scans van de planten die gekocht worden. Deze worden in een app gezet waardoor gebruikers zien hoe de planten die ze kopen er in het echt uit zien.

Michiel van Veen – Director Supply Chain & Operations at Royal Lemkes

Michiel is verantwoordelijk voor de internationale ontwikkeling van het supply chain-netwerk, dagelijkse operaties met cross-docking, warehousing en distributie op winkelniveau, internationaal transportbeheer, orderbeheer en fulfillment en IT bij Royal Lemkes.

Maidie van den Bosch – Owner Bloesembar

Bloesembar is een professionele cocktailbar met aan de basis van alle dranken, heerlijk geurende bloemen, kruiden, zaden en bladeren, die in bescheiden hoeveelheden met de hand geplukt worden door Maidie.

 

Ook organiseren we op 11 oktober een HortiHeroes Arena om de dag in groot gezelschap af te sluiten met een top spreker waarvan we binnenkort de naam zullen onthullen en de take aways van het middag programma. Aansluitend kun je kennis maken met de innovatie community van Venture Café Rotterdam tijdens de borrel.

 

Shoot for the moon | HortiHeroes Arena  | 11 oktober

Nederland staat er wereldwijd om bekend: onze Food & Flower industry. We zijn na de VS de grootste exporteur van bloemen, planten, groenten en fruit ter wereld. Op 11 oktober vindt voorafgaand aan de Arena de HortiHeroes Unconference plaats, waar ondernemers, experts en high potentials uit de Food & Flower industrie samen met studenten, techneuten en startups van buiten de sector samen komen om zoveel mogelijk van elkaar te leren.

 

Wij nodigen jou uit voor de HortiHeroes Arena met het thema: ‘Shoot for the Moon’. Hier delen we de belangrijkste ‘take aways’ uit de Unconference en zullen twee top ondernemers vertellen over hun ‘moonshot’ en de daarbij horende mindset om de innovatiekracht van jouw organisatie te vergroten.

 

The Moonshot Mindset | Janne Vereijken

Janne Vereijken, Rotterdamse Zakenvrouw van 2018 (founder van Spring Company) presenteert hoe je mensen beweegt tot radicale vernieuwing met inspirerende voorbeelden en moonshot thinking om innovatie onderdeel van je organisatie-DNA te maken.

 

The Avocado Show | Ron Simpson

Het ongelooflijke verhaal van 2 vrienden uit Amsterdam die binnen een jaar het gezicht werden van een internationale miljarden industrie. Avocado fans kampeerden voor de deur, 100.000 followers hielpen mee op social media, 60 landen publiceerden het verhaal in oneindig veel talen, vele franchise aanvragen nog voor de opening en de beelden werden zo’n 500 miljoen keer bekeken, en dit alles gratis. Hoe dan? Dat vertelt Ron Simpson, founder van The Avocado Show.

 

Programma 11 oktober

16.15 Ontvangst HortiHeroes Arena bij Venture Café Rotterdam

16.45 HortiHeroes Arena met;

  • De HortiHeroes Unconference* ‘take aways’
  • Inspirational talk door Janne Vereijken | Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar
  • Entrepreneurial Story door Ron Simpson | The Avocado Show

18.00 Venture Café Weekly Gathering

 

* Om te te registreren voor de HortiHeroes Unconference klik hier.

 

AFGELOPEN EVENEMENTEN

HeroFestival seeded by HortiHeroes 2018

HortiCity werd door de jury verkozen als de winnaar van de eerste HortiHeroes Academy Class of 2018 en won daarmee 25.000 om verder te investeren.

Vele ecosysteem partners waaronder Climate KIC, FoodStars, Greenport West-Holland en Dutch Greenhouse Delta waren aanwezig en gingen in discussie hoe we met zijn alle moeten verduurzamen. De Vegetarische Slager en Paul Rulkens hadden de Key Notes..

Bekijk de slides van het HeroFestival

Lees hier verder